Talent humà: l’oportunitat de la dissonància

jul. 7, 2020

La dissonància és un concepte musical que es pot aplicar a la gestió d’equips.

En música, pots tenir un acord amb totes les seves notes en perfecta harmonia tradicional. Si introdueixes una estranya a la tonalitat o dissonant es produeix una cacofonia: sona malament.

Però si tens nocions de composició musical, sabràs que aquesta nota dissonant, col·locada de manera diferent en l’acord, proporciona una harmonia més complexa i profunda, que transforma el sentit de la melodia. La fa singular i original.

Amb els equips de treball, com si fossin acords, succeeix el mateix. Ens relacionem diàriament amb persones que harmonitzen amb nosaltres, i amb persones que, per contra, ens resulten dissonants.

Els líders harmònics, és a dir, aquells capaços de desencadenar l’harmonia que subjeu en tot grup humà, saben com combinar els diferents perfils, inclosos els dissonants, per construir equips molt més capacitats per la creativitat, la innovació i el pensament disruptiu.

vols millorar la harmonia corporativa de la teva empresa?

Posa’t en contacte amb nosaltres i programarem una visita per veure de quina forma podem ajudar-te millor.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad