LIDERATGE HARMONITZADOR

LIDERATGE: LA CLAU DEL CANVI

El lideratge harmonitzador promou l’exercici de la responsabilitat amb la humanitat que emana del respecte, l’empatia i el diàleg. Certament, per a dirigir un grup humà envers una fita determinada cal tenir idees clares, coneixements i habilitats comunicatives, però per fer que aquestes mateixes persones ofereixin el millor de si mateixes, cal convèncer.

OBJECTIUS 

CONSTRUIR RELACIONS: El líder ha de ser un constructor de relacions amb persones, promotor d’interaccions entre elles, gestor de conflictes i inspirador de valor ètics. No ha de promoure el conflicte ni ha d’evitar-lo: ha de gestionar-lo.

Assertivitat

Manifestar les idees amb coherència, claredat i expressivitat, generant un espai de confiança i participació.

Diàleg

Gestionar les emocions personals i reconèixer les alienes per fomentar un diàleg constructiu.

Oportunitat

Transformar el conflicte en oportunitat aconseguint integrar harmònicament la diversitat.

Esforç compartit

Obtenir la millor aportació de cada un dels membres del grup, assolint el nivell més alt de compromís per part del conjunt.

Treballar per un objectiu compartit

El líder ha de generar idees i les ha d’argumentar. Els coneixements i les experiències compartides han de ser una font d’inspiració pel creixement individual i col·lectiu.

També ha de tenir clar la missió i la visió del grup, mantenint la congruència amb els plantejaments de l’organització.

Capaç de contagiar la passió per l’objectiu compartit, un líder harmònic transmet entusiasme, energia i confiança en benfici del projecte.

vols millorar la harmonia corporativa de la teva empresa?

Posa’t en contacte amb nosaltres i programarem una visita per veure de quina forma podem ajudar-te millor.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad