MEDIACIÓ

MEDIACIÓ HARMÒNICA EN LA GESTIÓ DE GRUPS

La mediació és un recurs òptim per a la gestió de conflictes que es basa en el diàleg. La persona que exerceix la funció mediadora ha de desenvolupar unes habilitats que l’ajudin a facilitar la comunicació de les parts en conflicte per tal que aquestes arribin als millors acords possibles que elles mateixes hagin estat capaces d’assolir.

OBJECTIUS 

La mediació es una tècnica que favoreix els processos col·laboratius entre parts inicialment en conflicte. Té la virtut de fer possible que les persones dissenyin les seves pròpies solucions, però és molt important que es garanteixi la confidencialitat.
Estalvia costos econòmics i emocionals derivats de la paralització que suposa el desacord.

Focus

Identificar i delimitar el problema com a punt de partida per potenciar el reconeixement mutu.

Simetria

Generar la màxima simetria possible entre les parts per potenciar la comprensió mútua i el diàleg.

Escolta activa

Mostrar en tot moment una escolta activa des de la serenitat, la correcció i la prudència.

Empatia i fermesa

Actuar amb empatia mantenint la distància emocional amb les parts i mostrant fermesa envers el respecte a postures i persones.

Diàleg constructiu

En la mediació es parteix d’un diàleg constructiu i productiu, emfatitzant la comunicació efectiva i la comprensió mútua com a mecanisme per a assolir acords satisfactoris.

El conflicte tractat amb respecte i amb una orientació positiva pot esdevenir una oportunitat per reforçar els vincles afectius i professionals.

vols millorar la harmonia corporativa de la teva empresa?

Posa’t en contacte amb nosaltres i programarem una visita per veure de quina forma podem ajudar-te millor.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad