Qui som

Técniques musicals per harmonitzar equips

Tallers i activitats per transformar persones que transformaran organitzacions

A Harmònicament ens hem ajuntat tres persones que, des de les nostres respectives disciplines, posem el focus en la comunicació que hi ha més enllà de la lògica i del llenguatge.

És sobre la base d’aquest punt de partida que oferim solucions disruptives a l’hora d’abordar la gestió de persones i equips.

EDUARD COMALADA

EDUARD COMALADA

Director Acadèmic

 

“El meu ofici de músic i de mediador l’entenc com a facilitador de la comunicació, tant entre el compositor i l’espectador com entre les parts en un conflicte.

A la meva trajectòria com a músic he tingut l’oportunitat de ser deixeble de mestres extraordinaris, com Richard Tlakowsky, Lluís Millet, Joseph Primavera, Charles Frey, Radu Aldulescu, Anna Vall, Toni Rius o CarlosVillagrassa. De tots ells hagués pogut aprendre molt més, però amb la seva generositat em van ajudar a créixer com a músic i com a mediador. I, per damunt de tot, com a persona.

Haver pogut expressar-me musicalment davant de públics tan diferents com l’Emperador del Japó Akihito, els Reis d’Espanya, Yasir Arafat o els interns del centre penitenciari de Can Brians i els residents de la Llar Tres Pins per a persones amb dificultats derivades de malaltia mental, m’ha confirmat que la música harmonitza i uneix persones de tota condició en un mateix llenguatge universal.

Intento aplicar tota la meva experiència vital a través de la docència musical al Conservatori Municipal de Música de Barcelona i, enfocada a la cohesió d’equips de treball, mitjançant el projecte Harmònicament que aquí presentem”.

GABRIEL VINTRÓ

GABRIEL VINTRÓ

Director Artístic

 

“Vaig començar a estudiar música molt aviat, quan només tenia vuit anys, però no va ser fins els 14 que vaig decidir que volia ser músic.

Ara en tinc 50, sóc Titulat Superior de Música en l’especialitat de violí, postgrau en Música Antiga i Màster en Producció Musical. Al llarg de la meva carrera he passat per infinitat d’orquestres, com la Joven Orquesta Nacional de España, l’Orquestra Simfònica del Vallès, l’Orquestra de Cambra de l’Empordà, l’Orquestra de Cambra Catalana o l’Orquesta de Cámara del Auditorio de Zaragoza.

També he format part de grups de cambra com Trio Florestan, Liaison Ensemble, Antiqvus Ensemble o Duo Glier, i he col·laborat com a docent a conservatoris (CMM de Lleida) y escoles de música (EMM de Barcelona), en totes les funcions possibles: tutti, cap de corda, concertino, solista, director, professor, cap de departament…

En tots aquets anys hi ha dues coses que he après: que em dedico a la música perquè em permet expressar coses que no puc transmetre amb les paraules, i la importància d’una comunicació de qualitat des de qualsevol punt de la jerarquia d’un equip de treball”.

OSCAR BOSCH

OSCAR BOSCH

Director de Comunicació

 

“Jo sóc el no-músic de l’equip. Llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona, la meva trajectòria professional s’ha desenvolupat en el terreny de la Comunicació, i tinc ja una dilatada experiència en diferents variants com la Comunicació Corporativa, el Branded Content o la Comunicació Interna.

Formar part de la Coral Gospel Casal Loiola de Barcelona em va portar en el seu moment a conèixer la comunicació que sorgeix al marge de les paraules i del llenguatge corporal. Allà vaig tenir el meu primer contacte intens amb la màgica circumstància de “funcionar bé plegats” en un grup d’una vintena de persones concentrades intensament a produir una cosa bella.

Durant la meva etapa dedicada a la Comunicació Interna a l’agència Atrevia, vaig poder conèixer a fons la importància de cohesionar persones i equips de treball en grans comptes com Nissan, PepsiCo, Lidl o CaixaBank. La meva principal tasca a Harmònicament, per tant, és la d’adaptar la visió de l’Eduard a les necessitats concretes d’organitzacions i empreses en termes d’Harmonia Corporativa, i de comunicar els beneficis que aquesta aporta a aspectes fonamentals com el clima laboral, la gestió de conflictes o l’employee experience, entre d’altres”.

Com sonem?

CONTACTE

Si gestiones persones i equips i necessites millorar el clima laboral, oferir un employee experience de categoria, potenciar la comunicació o estimular la creativitat, truca’ns, envia’ns un email o fes servir el formulari que trobaràs més a baix.

Direcció

Carrer de Ricart, 56
08004, Barcelona

Telèfon

+34 626 444 757

Email

oscar.bosch.es@gmail.com

vols millorar la harmonia corporativa de la teva empresa?

Posa’t en contacte amb nosaltres i programarem una visita per veure de quina forma podem ajudar-te millor.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad