mindfulness

MINDFULNESS:

tALLER per APRENDRE A PARAR

Actualment ja no hi ha dubtes a nivell científic sobre els avantatges de la meditació en la salut i en el benestar dels seus practicants. Aquest taller t’ajudarà a establir un pla d’acció per a la millora en aspectes clau de la vida personal i professional: autoconsciència, gestió dels canvis, control de les emocions i benestar físic i mental.

OBJECTIUS 

La introducció de petits hàbits de meditació en la nostra quotidianitat, a més de combatre l’estrès i l’ansietat, ens aporta una major claredat mental i objectivitat davant la realitat, evitant patrons nocius de pensaments negatius.

Obrir possibilitats

Donar a conèixer els variats beneficis de la meditació en l’equilibri personal i en la salut.

Recursos

Aprendre pràctiques senzilles per aplicar en el nostre dia a dia, a casa o en el treball.

Perspectiva

Entendre diverses aproximacions a la meditació, amb diversos objectius en funció de la situació.

Assimilació

No autodescartar-se. Entendre que la meditació pot ser practicada per qualsevol persona.

Actuar en comptes de reaccionar

Tots podem accedir a diferents tècniques de mindfulness encaminades a augmentar els nivells de consciència. Mitjançant aquestes tècniques podrem gestionar els desafiaments del dia a dia, optimitzarem la presa de decisions, aconseguirem un major benestar i millorarem el rendiment personal i professional.

vols millorar la harmonia corporativa de la teva empresa?

Posa’t en contacte amb nosaltres i programarem una visita per veure de quina forma podem ajudar-te millor.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad