ELS NOSTRES TALLERS

Basats en una sèrie de tècniques que s’utilitzen en l’àmbit musical, abordem aspectes com la gestió emocional, la comunicació, el treball en equip, i la mediació per a la resolució de conflictes.

01

EL TEU MÚSIC INTERIOR

Immersió en un seguit de pràctiques musicals sobre una base teòrica relativa a la Comunicació Harmònica, en la qual els assistents componen i interpreten una peça musical relacionada amb els valors de l’empresa. Taller de 14 hores.

02

EL CONFLICTE HARMONITZADOR

Intensiu de cinc jornades consecutives en el qual s’aborda el conflicte com una oportunitat per a reforçar la comunicació, la cohesió i el reconeixement mutu.  En cinc sessions de 3 hores, es composa i s’interpreta una peça musical relacionada amb els valors de l’empresa..

03

GESTIÓ EMOCIONAL HARMÒNICA

Taller d’una jornada de 7 hores en que es treballen les capacitats i l’actitud a través de la interpretació musical en grup, amb la finalitat de millorar la relació que mantenim amb nosaltres mateixos i amb el nostre entorn.

04

FORMACIÓ A MIDA

En funció de la disponibilitat dels equips i adaptant-nos a circumstàncies concretes, podem dissenyar formacions a mida, prèvia reunió amb el client per detectar les necesitats i establir els objectius.

vols millorar la harmonia corporativa de la teva empresa?

Posa’t en contacte amb nosaltres i programarem una visita per veure de quina forma podem ajudar-te millor.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad