EQUILIBRI PERSONAL

TALLER D’EQUILIBRI PERSONAL

Cada vegada són més freqüents els casos de professionals que, tenint dificultat a imposar límits al seu ritme d’activitat, afecten de forma decisiva a la seva vida personal, a les seves relacions, i a la seva salut, de vegades de forma irreversible.

OBJECTIUS 

Quan l’ésser humà treballa per viure, en comptes de viure per treballar, la productivitat de les organitzacions a llarg termini sempre es beneficiosa. És el resultat de comptar amb professionals satisfets amb la seva vida, i que viuen una vida amb sentit.

Aturar-se

Fer una parada per realitzar una avaluació d’hàbits i formes de veure la vida personal i professional, que ja no em funcionen.

Reflexionar

Entrar en contacte amb els propis valors i necessitats personals.

Decidir

Evitar el col·lapse personal de professionals i particulars amb dificultats per imposar límits al seu ritme de treball o activitats.

PARAR ÉS GUANYAR TEMPS

Tenim la ment sempre en moviment. Constants corrents de pensaments interfereixen en la nostra realitat i ens dispersen, allunyant-nos de la possibilitat de crear i de gaudir amb el que estem fent.

Correm, llavors, el risc de caure en una rutina en la qual hi ha molta activitat, fins i tot dependència al treball, però poca eficiència.

T’agradaria sentir-te en plena calma enmig d’una intensa activitat?

vols millorar la harmonia corporativa de la teva empresa?

Posa’t en contacte amb nosaltres i programarem una visita per veure de quina forma podem ajudar-te millor.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad