ENEAGRAMA

CURS D’ENEAGRAMA APLICAT A LA MILLORA DEL CLIMA LABORAL

Ens toca viure temps de grans canvis, laborals, professionals, socials i tecnològics, i l’àmbit de la gestió de les persones a les organitzacións i les empreses no és cap excepció. La qualitat de les relacions personals afecta de forma determinant a l’acompliment dels professionals i de les organitzacions.

OBJECTIU

Comprendre els patrons de pensament que ens condueixen a determinades actituds, comportaments i formes d’estar, entenent l’origen de gran part dels conflictes i ineficiència dins de les organitzacions.

Conèixer

Treballar la tolerància en equips mitjançant el coneixement del perfil de les persones al voltant.

Motivar

Posar el focus en les habilitats intrapersonales i interpersonals, perquè les persones donin el millor de sí en benefici del clima laboral.

Gestionar

Les organitzacions corporativament més harmòniques fomenten en els seus líders l’autoconeixement i el coneixement de les persones que els envolten, la qual cosa contribueix a la consecució dels objectius empresarials.

CLIMA LABORAL HARMÒNIC

En aquesta càpsula s’analitzen les creences i necessitats de cadascun dels nou perfils mitjançant comportaments observables.

Es posen de relleu les limitacions que frenen el desenvolupament personal i es posa la mirada en els punts forts per a cadascun dels perfils, mostrant com donar suport als altres perquè experimentin el seu potencial.

vols millorar la harmonia corporativa de la teva empresa?

Posa’t en contacte amb nosaltres i programarem una visita per veure de quina forma podem ajudar-te millor.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad