INTEL•LIGÈNCIA EMOCIONAL

CURS PRÀCTIC D’INTEL•LIGÈNCIA EMOCIONAL

L’Educació emocional és essencial per relacionar-nos amb les nostres emocions i estats d’ànim i per saber relacionar-nos amb els altres, formant part de la salut preventiva i sent una eina fonamental en el desenvolupament de la resiliència personal.

OBJECTIUS 

La gestió de les emocions és un coneixement transversal per a qualsevol ésser humà en el seu desenvolupament personal, ja que abasta les relacions interpersonals i intrapersonals, amb clar impacte en el clima laboral de les organitzacions i, per tant, en l’acompliment col·lectiu.

Introspecció

Enfortir els nostres recursos interns i treballar la motivació, l’autoestima i valors personals.

Descobriment

Treballar l’autoconeixement, prenent consciència de les nostres creences, valors personals i estratègies de comportament i de les conseqüències pràctiques de les mateixes.

Anàlisi

Entendre el paper de les emocions en l’ésser humà i la seva influència en el nostre acompliment, relació amb l’altre, i felicitat personal. Assumir compromisos de desenvolupament personal.

Gestió

Difondre estratègies per gestionar les nostres emocions a curt i a mitjà i a llarg termini.

Metodologia vivencial

Centrada en el corrent del learning by doing / learning by experience, la nostra metodologia vivencial i de treball en grup ens permet desenvolupar aprenentatges significatius des d’una actitud lúdica. L’experimentació i l’acte-descobriment són els principals factors de motivació.

vols millorar la harmonia corporativa de la teva empresa?

Posa’t en contacte amb nosaltres i programarem una visita per veure de quina forma podem ajudar-te millor.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad