El cant de la Margarida

jul. 22, 2020

Un dia, quan estava fent l’esbós d’aquesta peça que podeu sentir aquí, havia de sortir de casa i la vaig enregistrar amb el mòbil directament dels altaveus de l’equip per anar ràpid i portar aquesta idea a sobre.

Just en aquell moment la meva gata es va posar a miolar i va quedar gravada junt amb la música. Quan ho vaig escoltar ho vaig trobar graciós però no li vaig donar més importància.

Setmanes més tard la Margarida va morir. Jo em trobava fent el mastering i, revisant les versions que tenia, vaig decidir incorporar la seva veu, que havia quedat gravada a l’esbós, a la versió definitiva.

No vaig començar a fer aquesta peça per a ella, però al final es titula Margarida perquè, d’alguna manera, i sense demanar permís, ella se l’ha havia apropiat. 

GABRIEL VINTRÓ

Director Artístic d’Harmònicament

vols millorar la harmonia corporativa de la teva empresa?

Posa’t en contacte amb nosaltres i programarem una visita per veure de quina forma podem ajudar-te millor.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad