Confinament: claus per a una comunicació harmònica

abr. 14, 2020

La situació actual ens ofereix una extraordinària oportunitat per transformar les cases en espais d’harmonia millorant la qualitat de la nostra comunicació. 

En aquests llargs dies de confinament poden produir-se en la llar situacions tibants que generen estrès i compliquen una situació que, per si mateixa, no és precisament fàcil. Nens, adolescents, joves, adults, ancians… cadascú amb les seves necessitats particulars i amb perspectives tan sovint oposades. Al llarg de les setmanes, la felicitat familiar pot veure’s seriosament afectada.

Davant la impossibilitat de poder canviar d’aires, la comunicació es converteix en la principal vàlvula de regulació de l’ambient familiar. Però en nombroses ocasions aquesta comunicació es veu viciada per circumstàncies de diversa índole que l’afecten des del mateix origen.

El respecte, la consideració de diferents punts de vista, la capacitat d’expressar sentiments sense acusar, ser flexible o acceptar compromisos, són algunes de les claus per poder comunicar-se harmònicament.

De les que suggerim en la infografia, cadascú tindrà major facilitat per a l’una o l’altra, i és cert que vistes totes en conjunt podria semblar que suposen un gran esforç personal. Per això, una bona pràctica seria triar dues o tres de les que ens semblen més assumibles i esforçar-nos a posar-les en pràctica a la primera ocasió que sorgeixi… que sorgirà segur!

A partir d’aquí, només és qüestió d’obrir els ulls i apreciar els canvis que puguin produir-se en la comunicació. I si les coses van bé, un pot anar obrint el ventall de possibilitats.

Quines claus et semblen més fàcils de posar en pràctica?

vols millorar la harmonia corporativa de la teva empresa?

Posa’t en contacte amb nosaltres i programarem una visita per veure de quina forma podem ajudar-te millor.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad