El paper de l’actitud en la Comunicació Harmònica

abr. 30, 2020

La paraula Comunicació és un terme que prové del llatí: communicatio, -ōnis, i es refereix a l’acció d’intercanviar informació entre dos o més participants. Per part seva, Harmonia procedeix del grec, “ἁρμονία”, que significa “acord, concordança”. En música fa referència a l’estudi de la tècnica per combinar notes simultànies (acords), però des d’una perspectiva general s’entén per harmonia l’equilibri de les proporcions entre les diferents parts d’un tot, donant com a resultat la bellesa.

Vist l’origen etimològic de tots dos termes, no trigarem a qüestionar-nos si la comunicació que mantenim amb els nostres congèneres és harmònica o no.

Ja sigui en un entorn de confinament en el domicili com l’actual o en les circumstàncies normals en les quals desenvolupem la nostra feina, la Comunicació Harmònica és més que una conveniència. En l’un o l’altre àmbit la seva absència sol generar grans inconvenients, ja sigui malestar familiar o un clima laboral disfuncional, els costos del qual són quantificables.

A manera de resum gràfic, acompanyat per una composició creada per a l’ocasió pel nostre Director Artístic Gabriel Vintró, ressaltem cinc factors essencials, basats en l’actitud, per a dialogar d’una forma constructiva i afavorir una Comunicació Harmònica que es fa més necessària que mai. Esperem que us sigui d’utilitat.

vols millorar la harmonia corporativa de la teva empresa?

Posa’t en contacte amb nosaltres i programarem una visita per veure de quina forma podem ajudar-te millor.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad